If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
BSA:
последните са най-брутални но се предлагат в този сайт само 20 цола,аз бях готов да ги купувам за GTV-то ако имаше 17,и ако бях с някви гадни...а ако имаш опасения относно марката,вече съм я изпитал през много
премеждия,и съм очудено доволен.На старата бях с BSA
друг вариант е 5х100мм с ексцентрични болтове. аз съм така с 18-ки OZ и няма проблеми. Много е важно обаче да ти направят пръстени за главината за да пасне джантата идеално. иначе джантите които колегата ти предлага изглеждат убийствено! дано да са и здрави!
като първата има на една Акура кабрио пред блока ми и стоят много "леки", кефят
на алфа сигурно ще се страшни като се движи сигурно ще се носи по въздуха, а не по асфалта
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
друг вариант е 5х100мм с ексцентрични болтове. аз съм така с 18-ки OZ и няма проблеми. Много е важно обаче да ти направят пръстени за главината за да пасне джантата идеално. иначе джантите които колегата ти предлага изглеждат убийствено! дано да са и здрави!
Моля те дай ми по-подробно инфо как да се монтират джанти 5*100 на GTV? Аз имам едни чисто нови BBS VZ023 17" точно с този размер
Вършат работа, но трябва да се има едно наум и често да се проверяват дали са натегнати.... на 300км например една лека проверка. Иначе имам познати дето от година са с такива и нямат проблеми никакви..
Вършат работа, но трябва да се има едно наум и често да се проверяват дали са натегнати.... на 300км например една лека проверка. Иначе имам познати дето от година са с такива и нямат проблеми никакви..
Къде ги продават и с каква цена са
При братовчед ми в АутоГруп 5 имаше последно и АКО НЕ СЕ ЛЪЖА бяха към 4лв бройката, но май паднаха цените..... не съм питал скоро, да каже някой който скоро е взимал.
Колеги искам да попитам някой дали е срещал такива джанти? Това са моите, обаче са малко малки И се чудя дали мога да намера такива същите 17-ки да кажем, че си ми харесва много моделчето.. много добре стои! Ровичках се по нет-а ама никъде не намерих такива.. Ако знаете къде може да намера кажете.. Мерси!
BSA:
последните са най-брутални но се предлагат в този сайт само 20 цола,аз бях готов да ги купувам за GTV-то ако имаше 17,и ако бях с някви гадни...а ако имаш опасения относно марката,вече съм я изпитал през много
премеждия,и съм очудено доволен.На старата бях с BSA
Приятелю, сигурен ли си, че тези модели ги има в размер 5*98
Ако "ДА" много скоро ще се заимам с 18" ОТ ПЪРВИЯ ВИД
Comment