Известие

Collapse
No announcement yet.

Джанти за GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Джанти за GTV

Здр колеги ! Решил съм да си зимам джанти а то се оказа голям проблем размера е мн рядък 5x98 ! даите предложения и акъл

Харесъл съм си да е 5 лъча и да е 16-17 цола
    ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

BSA:

последните са най-брутални но се предлагат в този сайт само 20 цола,аз бях готов да ги купувам за GTV-то ако имаше 17,и ако бях с някви гадни...а ако имаш опасения относно марката,вече съм я изпитал през много
    премеждия,и съм очудено доволен.На старата бях с BSA
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

друг вариант е 5х100мм с ексцентрични болтове. аз съм така с 18-ки OZ и няма проблеми. Много е важно обаче да ти направят пръстени за главината за да пасне джантата идеално. иначе джантите които колегата ти предлага изглеждат убийствено! дано да са и здрави!
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

първата джанта е нечовешка.... тръпки ме побиват... много яко седи!
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

като първата има на една Акура кабрио пред блока ми и стоят много "леки", кефят
          на алфа сигурно ще се страшни като се движи сигурно ще се носи по въздуха, а не по асфалта
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

мдааааааа...джантите са уникални! направо искам да правя бартер за тях
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

re

Първоначално публикувано от bouncer
              друг вариант е 5х100мм с ексцентрични болтове. аз съм така с 18-ки OZ и няма проблеми. Много е важно обаче да ти направят пръстени за главината за да пасне джантата идеално. иначе джантите които колегата ти предлага изглеждат убийствено! дано да са и здрави!
              Моля те дай ми по-подробно инфо как да се монтират джанти 5*100 на GTV? Аз имам едни чисто нови BBS VZ023 17" точно с този размер

Ето това са джантите:

Джантите са 5*100 на 7.5"

Благодаря предварително [/img]
              Alfa Romeo searching progress...

Comment

Потърси в общия технически раздел има една тема за раздвижни болтове с помощта на които ше си решиш проблема мисля че има и друг вариант с фланци.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                  Потърси в общия технически раздел има една тема за раздвижни болтове с помощта на които ше си решиш проблема мисля че има и друг вариант с фланци.
                  Можеш ли да дадеш линк, просто не я намирам

Comment

ЕТО http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=
                    Тъй наречените ексцентрични болтове
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

Вършат работа, но трябва да се има едно наум и често да се проверяват дали са натегнати.... на 300км например една лека проверка. Иначе имам познати дето от година са с такива и нямат проблеми никакви..

Comment

ре

Първоначално публикувано от proper
                        Вършат работа, но трябва да се има едно наум и често да се проверяват дали са натегнати.... на 300км например една лека проверка. Иначе имам познати дето от година са с такива и нямат проблеми никакви..
                        Къде ги продават и с каква цена са

Comment

Re: ре

Първоначално публикувано от SkyWalker
                          Първоначално публикувано от proper
                          Къде ги продават и с каква цена са
                          При братовчед ми в АутоГруп 5 имаше последно и АКО НЕ СЕ ЛЪЖА бяха към 4лв бройката, но май паднаха цените..... не съм питал скоро, да каже някой който скоро е взимал.

Comment

Колеги искам да попитам някой дали е срещал такива джанти? Това са моите, обаче са малко малки И се чудя дали мога да намера такива същите 17-ки да кажем, че си ми харесва много моделчето.. много добре стои! Ровичках се по нет-а ама никъде не намерих такива.. Ако знаете къде може да намера кажете.. Мерси!
                            97' Alfa Romeo GTV TS - 2000

Comment

re

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
                              BSA:

последните са най-брутални но се предлагат в този сайт само 20 цола,аз бях готов да ги купувам за GTV-то ако имаше 17,и ако бях с някви гадни...а ако имаш опасения относно марката,вече съм я изпитал през много
                              премеждия,и съм очудено доволен.На старата бях с BSA
                              Приятелю, сигурен ли си, че тези модели ги има в размер 5*98
                              Ако "ДА" много скоро ще се заимам с 18" ОТ ПЪРВИЯ ВИД

Comment

Working...
                              X